Hållbar biltvätt i P4 Stockholm
26 april, 2020
Ny film från Hållbar biltvätt – Tvätta bilen inför skolstart och sensommar
19 augusti, 2020
Visa alla

Vi måste sluta blunda för konsekvenserna

Vi bär alla ansvaret för att begränsa de miljöfarliga utsläppen som rinner direkt ut i våra vattendrag och vi måste sluta blunda för konsekvenserna. Kristinehamns kommun, Årets biltvättarkommun 2019, arbetar aktivt med att minska biltvättandet på gatan. Förutom att ta fram lokala annonskampanjer, informationsbroschyrer och filmer har kommunen har även gjort insatser i form av tillsyn mot åkerier och kontaktat fastighetsägare vid klagomål. Frågan om vattenkvalitet och miljöhänsyn är högt prioriterad i Kristinehamns kommun som är ett gott föredöme för hur andra kommuner kan och borde arbeta med denna viktiga miljöfråga. Kan Kristinehamn så kan Sveriges övriga 289 kommuner. #tvättikett 🚗💦🌞🌿

Läs mer här:

Comments are closed.