Tips för torrare tider….
7 augusti, 2018
Förbud för biltvätt hemma föreslås i Huddinge
17 augusti, 2018

Hållbar biltvätt satsar stort på kommunikation direkt till allmänheten och upphör med certifieringsdelen. Efter utvärdering av vårens intensiva kampanj ser vi ett stort, växande intresse för Hållbar biltvätt och en ännu större potential för vårt miljöinitiativ. Därför skiftar vi fokus från miljömärkning till att arbeta med att utöka miljönyttan genom att motivera ej tidigare konsumenter att tvätta sina bilar i tvättanläggningar med rening.  Ni som har varit på gång att skicka in era vattenprover till oss behöver därför inte göra det.

Arbetet med att skapa så rent utsläppsvatten som möjligt går vidare och det är viktigt att följa respektive kommuns riktvärden. Som en del i vårt utökade kommunikationssarbete lägger vi upp aktuella inlägg på hemsidan och facebook/Hållbar biltvätt  med tät frekvens. Inläggen är ämnade att gillas och delas, på så sätt sprids det vi publicerar och tas upp i större mediasammanhang.

Vi kommer också att följa teknikutveckling och trender inom branschen liksom miljö- och hållbarhetsnyheter som rör vårt område.

 

Comments are closed.