God Jul - Hållbar biltvätt
Hållbar biltvätt önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
18 december, 2017
“Vaskbilmedomtanke” jobbar för ett hållbart biltvättande i Danmark
5 mars, 2018
Visa alla

Hållbar biltvätt har öppnat i Lilla Edet

Det gick rekordfort fram för Christian Berg på Frendo i Lilla Edet som bara på ett par månader fick tillstånd och utrustning i ordning. I fredags den 16 februari var röda mattan utrullad när anläggningen invigdes. Hållbar biltvätts Olle Janrik var där:
-” Hållbar biltvätt går före för miljön utan lagstiftning. Frendo i Lilla Edet är ett riktigt bra exempel på ett klockrent samarbete mellan kommun, bank, hantverkare och entreprenör. När alla är lika måna om att vidta åtgärder för att minska miljöförstöringen så händer det saker på nolltid. Vi startade Hållbar biltvätt för två år sen och intresset att ansluta sig och uppfylla kriterierna för att bli godkänd är stort och ökar. Engagemang och kunskap är grunden för förändring.”

 

 

 

Comments are closed.