Blir det verkligen mer föroreningar på vintern?
21 november, 2017
God Jul - Hållbar biltvätt
Hållbar biltvätt önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
18 december, 2017
Visa alla

Ett kompetenscentrum tycks ha bildats

Ibland tar vissa projekt nya vägar, som inte var tänkta från början. Under året som vi drivit Hållbar biltvätt har vi blivit allt oftare kontaktade av skolor, innovatörer, leverantörer av smarta tvättprodukter. Och det är en kul och bra utveckling som kommer alla till nytta.

Innovationer sprids vidare till rätt mottagare

En del innovatörer som har nya kostnadseffektiva utsläppskontroller använder oss som kanal för att nå både de som levererar tvättutrustning och de stationer som driver tvättarna. Vi ser också att skolor som vill skriva uppsatser om biltvättsproblematiken, dvs orsaker och effekter av att bilister tvättar bilen hemma, vill hämta våra testresultat och sammanställningar av fakta.

Utbyte av kompetens

Å andra sidan blir vi själva utbildade och får bra tips vad som kan göras. Ett utbyte av kompetenser alltså. Ärligt talat så var inte denna utveckling planerad, men även om det inte blir som man tänkt så kan det faktiskt bli bättre.

Vad kommer hända 2018?

Comments are closed.