Startskott för certifierade biltvättar
31 augusti, 2017
I kölvattnet av certifieringen
15 september, 2017
Visa alla

Alla kan vara med i Hållbar Biltvätt

Vi har medvetet gjort det enkelt för att alla ska få chansen att visa sitt miljöansvar.
Som ni säkert redan vet, så kan tvättanläggningarna bli certifierade förutsatt att de klarar kraven förstås. Redan idag finns certifierade stationer hos OKQ8, Circle K, Mjuk Biltvätt och Tankas alla stationer i form av Tvätta m.m. Det är lätt att tro att bara de stora kedjorna kan certifiera sig, men så är det inte alls.

Enkelhet är styrka

Kriterierna är skrivna så att vem som helst som driver en verkstad eller erbjuder bilvård till sina kunder eller anställda kan bli certifierade. Stor som liten spelar ingen roll, bara man låter analysera sitt avloppsvatten. Vi har medvetet gjort det enkelt för att alla ska få chansen att visa sitt miljöansvar.

Upp till oss bilister

Nu är det ju upp till oss bilister att visa var vi står och väljer en hållbar biltvätt, så förstår alla anläggningar att miljö lönar sig och miljöbrott lönar sig inte, i alla fall inte i längden.

Comments are closed.