Vanliga fel som du och andra gör vid biltvätt
10 juni, 2017
Skyll inte på barnen!
19 juli, 2017
Visa alla

Schhh…Vi har något på gång!

En branschförening som vill utmana sina egna medlemmar i miljöfrågorna
Anledningen till att vi varit tysta på bloggen ett tag, är att vi faktiskt jobbar MER än vanligt. Vi har faktiskt inte haft tid att skriva, vilket kan tyckas märkligt under en semestermånad. Och det är lite frustrerande att inte kunna säga exakt med vad, ännu.

Den sista augusti händer det

Vi har bett pressen komma till Waterfront den 31/8, för då ska vi ha presskonferens. Utan att säga för mycket, så är det en ännu skarpare miljösatsning som krävt extra mycket av vår tid under våren. Men nu vill medlemmarna visa att de tar sitt ansvar för dricks- och badvattnet genom att sätta press på sig själva.

Ovanligt branschsamarbete

Branschföreningar är annars ofta bromsklossar i miljöarbetet. Man har ofta rollen att bromsa pålagor och de sämsta i branschen har lagt ribban. Vi som jobbar med Hållbar biltvätt är därför positivt överraskade, plötsligt har vi en branschförening som vill utmana sina egna medlemmar i miljöfrågorna. Men visst är det rätt tänkt, för det innebär att förtroendet för hela branschen ökar.

Så håll ögon och öron öppna den sista augusti.

Comments are closed.