Vilken nytta har kommunerna av oss?
6 juni, 2017
Vanliga fel som du och andra gör vid biltvätt
10 juni, 2017
Visa alla

Livet kan avnjutas på en biltvätt – i alla fall i Sydafrika

Några vänner som bor i Sydafrika har berättat att de just intagit en härlig måltid i en biltvätt. Ja, kanske inte i själva tvätthallen, men med utsikt mot tvättborstarna i full aktion. Tydligen så ber man taxin köra till the Car Wash Place, så går man in på restaurangen.

I Sverige kan man ju få sig en varmkorv på macken, men det här är en fullödig restaurang med servering och allt. Dessutom har de märkt upp ett vin med “Car Wash”. Ni ser flaskan och biltvätten i bakgrunden.

Vet inte vilken klok slutsats jag kan dra av detta fenomen, förutom att det går att tänka utanför boxen - i alla fall vinboxen.

Skål och god biltvätt på er!

Comments are closed.