Utsläpp av koppar – ett Stockholmsproblem?
4 maj, 2017
Det värsta är det godas fiende
30 maj, 2017
Visa alla

Vi välkomnar Bilprovningen till Hållbar Biltvätt

Vi är glada för att Bilprovningen beslutat att samarbeta med och stödja oss.
För att få genomslag för en viktig kampanj, så behövs samling om ett gemensamt budskap. För att skapa förändring i biltvättarbeteende måste vi hjälpas åt. Vi är därför glada för att Bilprovningen beslutat att samarbeta med och stödja oss.

Förr fanns det bara en bilprovning att vända sig till, idag har verksamheten konkurrensutsatts. Huvuduppdraget är dock att skapa trafiksäkerhet på vägarna, men miljöfrågorna finns även med. Vi kollar ju koldioxidhalter och annat som kan påverka miljön när bilarna testas. För Bilprovningen är det naturligt att jobba med miljöfrågorna och därför vill de gärna hjälpa oss att få ned spridningen av föroreningar från hemmatvättandet.

Det finns säkert fler organisationer som vill vara med. Tipsa oss i så fall.

Comments are closed.